Over Lien

Hallo! 

Ik ben Lien Couchez en woon samen met mijn man, Kristof, en onze dochter, Aster, in Melle. 

Van opleiding ben ik ergotherapeut, en de voorbije jaren ben ik me steeds meer gaan specialiseren in de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen. Ik volgde een aantal opleidingen zoals Sherborne, Wobbelturnen en Kleuterturnen. Zo verruimde ik mijn kennis en leerde ik vanuit verschillende invalshoeken kijken naar de psychomotorische ontwikkeling van kinderen. 

Ondertussen deel ik mijn passie met vele gezinnen in Melle en groot Gent. Het is mooi om te zien hoe de bewegingslessen zowel ontspannend als verbindend werken tussen volwassenen en kinderen. Dit geeft mij écht voldoening.

Knutselien

Daarnaast ben ik ook op beeldend vlak graag creatief bezig. ‘‘KNUTSELIEN’ was mijn eerste project in bijberoep. Ik geef creatieve workshops voor kinderen op feestjes en evenementen. Ik werk hierbij vaak samen met verschillende vzw’s die op zoek zijn naar een creatieve invulling van hun feest/evenement/project. 

Naast leuke projecten maak ik graag tijd om in de natuur te vertoeven, ik wroetel graag in mijn eigen tuin, of ik ga wandelen met vriendinnen in het groen. 


Lien Couchez

Vogelstraat 45
9090 Melle
Gsm: 0494/40 73 58

Ondernemingsnummer: BE 0715.904.243
Email: lien.couchez@gmail.com

Shopping Cart