Wobbelturnen

Ben je op zoek naar ouder-kind momentje waar jullie samen plezier kunnen beleven of ben je eerder op zoek naar een plezierig bewegingsmoment voor je zoon- of dochterlief?


Dan zijn deze wobbellessen iets voor jullie.

Wat is Wobbelturnen?

Wobbelturnen is een leuke en speelse manier van leren.  Het is een combinatie van evenwichtsoefeningen, samenwerkingsspelletjes, etc voor kinderen vanaf 2 jaar.  Een les wobbelturnen bestaat uit een afwisseling van actieve en passieve fases waarin ontspanning, evenwicht, relaxatie centraal staan. Bij de actieve fases wordt er gewobbeld, gesprongen, parcours afgelegd en daarna komen we tot rust op onze wobbel onder een deken, of met een lied. 

Hoe gaat een Wobbelles in z’n werking?

We werken steeds in kleine groepjes van 5 tot maximum 8 duo’s  zodat er voldoende aandacht is voor iedere deelnemer. Kinderen onder de 4 jaar worden begeleid door een volwassenen. Dit zorgt voor een leuk ouder-kind moment. Kinderen van 4 – 7 jaar kunnen zelfstandig wobbelen.

Kom naar de les in makkelijk zittende kledij want er wordt zowel van de kinderen als de (groot)ouders een actieve deelname verwacht.
Breng ook een flesje water mee.

Sfeerbeelden

Recensie

Wij wonen thuis op een klein appartementje en ik heb me ingeschreven voor het wobbel turnen zodat mijn zoon op een leuke manier kan bewegen.’

Els (36)

Praktische info

  • Een wobbel-reeks bestaat uit 3 tot 5 afzonderlijke lessen van telkens 45 minuten.
  • De kostprijs bedraagt 65 euro voor een lessenreeks van 5 lessen, inclusief verzekering.
  • Voor elk kind/duo is er een wobbel board en matje voorzien.

Locatie & Data

Het wobbelturnen gaat door op verschillende locaties in Oost-Vlaanderen. Kijk hier waar en wanneer de eerstvolgende lessenreeksen doorgaan. 

Shopping Cart